"Først og fremmest vil vi arbejde på at skabe ro og tryghed omkring din situation - og herefter vil vi hjælpe dig til at komme videre"

Det Sociale Akuttilbud

 

Krisesamtaler over telefon eller ved personligt fremmøde i akuttilbuddet

Du kan altid ringe til os og få en krisesamtale. Her tager vi udgangspunkt i netop din situation og vi vil støtte dig i at mestre krisen nu og her.

 

Personligt fremmøde

Du kan også møde op i akuttilbuddet på Aage Nielsens Vej 25, hvor vi har en lille lejlighed i stuen tv. Her kan vi sammen, i et trygt og roligt miljø, gennemgå situationen og få et overblik over krisen.

 

Overnatning i op til tre døgn

Du kan blive tilbudt overnatning i op til tre døgn i akuttilbuddet, hvis vi sammen vurderer, at der er et behov for det. Her vil du kunne finde den nødvendige ro og et behjælpeligt personale.

 

Kriseplan

Hvis du oplever, at krisen er mere vedvarende, kan vi sammen udarbejde en kriseplan.

Formålet vil være, at du i en aftalt periode får opbakning fra Det Sociale Akuttilbud til at komme igennem krisen. Vi arbejder med dig i centrum, så vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og tanker.

 

Anden hjælp

Når vi har lært dig og dine udfordringer at kende, har vi mulighed for at hjælpe dig med at få den rigtige hjælp, så du kan komme godt videre i dit liv. Det Sociale Akuttilbud vil altid være behjælpelig med at tage kontakt til andre tilbud, pårørende, egen læge, sagsbehandler eller andre, alt efter behov.

 

Anonymitet

14 kommuner i Danmark er i gang med at oprette sociale akuttilbud, som indtil udgangen af 2017 fungerer på forsøgsbasis.

Efter tre år vil man evaluere vores indsats og derfor spørger vi altid til dit CPR-nummer når du henvender dig. Dine personlige oplysninger bliver ikke videregivet til andre, med mindre vi skal hjælpe dig videre i systemet og du skriver under på en samtykkeerklæring, som giver os lov til det. 

Hvis du ikke ønsker at deltage i evalueringen, kan du vælge at være anonym.

Der er ikke mulighed for at være anonym ved overnatning.

 

Ring 2051 8025 for mere information eller for en samtale med en akutmedarbejder.

Det kræver ingen henvisning eller egenbetaling at bruge tilbuddet.

 

 

 

Publiceret 03-07-2017